top of page

kjøpsbetingelser

Generell info

For å handle på badplans.net må du ha fylt 18 år, er du under denne alderen må du få en myndig person til å bestille for deg. Vi tar forbehold om eventuelle skrive- og/eller Lager/datafeil.

Bestillingen er bindende i det kunden bekrefter bestillingen og ordrebekreftelse kommer opp. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling får du automatisk ordrebekreftelse til din e-postadresse. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om produkter, pris, frakt, totalpris og kundeinformasjon. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingeni din.

Personopplysninger

Bad Plans vil aldri anvende dine opplysninger til annet en det som du har gitt samtykke om. Session selger/ bytter/ gir aldri personopplysninger til tredjepart. Bad Plans kommer aldri til å la tredjepart ta i bruk din personopplysning. Du har til en hver tid rett til å kunne se de personopplysningene vi har registrert på deg, og dersom disse er feilaktige eller ufullstendige så har du rett til å få personopplysningene endret eller slettet.  Merk at vi ikke lagrer ditt personnummer eller informasjon om ditt kredittkort.

Leveringstid

Vi er mye ute å styrer, men vil alltid prøve å sende ut bestilling din så fort som mulig! Normal leveringtid er 2-4 dager. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid ved salgsperioder og høytider. Ved sen levering har du rett til å heve kjøpet uten ekstra kostnad, og Bad Plans vil da tilbakebetale eventuelt forskuddsbetalt beløp innen 30 dager. Se også “Angrerett” nedenfor.

Forsendelse / sporing

Vi sender alle varer med Bring. Med Bring leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg. Vi har en fast fraktpris på 69 kr uansett hvor i Norge du bor. Velger du å betale på Posten med Postoppkrav kommer det en tilleggsavgift på 29 kr. Total fraktkostnad inklusiv eventuell avgift kommer tydelig frem i kassen før du betaler.

Det forekommer ingen tillegg ved betaling med kort, Klarna eller PayPal.

Senest en virkedag etter du har satt inn din bestilling får du en e-post fra oss med kollinummer & sporingslink til din pakke.

Retur, reklamasjon og angrerett

Ved kjøp av varer på badplans.net kan du alltid sende de i retur innen 30 dager fra du mottok varene, jmf. angrerettloven. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake, Ta kontakt på post@badplans.net så sender vi deg en returseddel. Varen må ligge i orginalemballasjen, med merkelapper hengende på og varene må være ubrukt. Undertøy og kroppsnære plagg byttes ikke dersom orginalembalasjen er brutt.

Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 200 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. Er det noe feil på varen dekker vi kostnadene ved returen. Ta kontakt med nettbutikken som sender deg en returseddel og en eventuell ny vare. Om det foreligger feil eller mangler ved varen har du rett til å reklamere inntil 2 år, og inntil 5 år for varer som er ment til å vare vesentlig lengre enn 2 år etter kjøpet.

Tilbakebetaling

Kunden har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusiv frakt innen 14 dager om han/hun hever kjøpet. Regelen gjelder fra den dag foretaket mottok henvendelsen. Dersom foretaket foretar omleveranse eller avhjelper ved reklamasjon, skal eventuelle fraktkostnader tilbakebetales innen 14 dager fra foretaket har mottatt den reklamerte varen.

Betaling

På badplans.net kan du betale med VISA/Mastercard, Klarna Konto, Klarna Faktura, Postoppkrav og PayPal. Betalingen din behandles alltid av en trygg tredjepart.
Kontoen din belastes ikke før varen er gjort klar og sendt ut. Det gjør at du kan være trygg på at du får det du betaler for.

Betaling med VISA/Mastercard:
Du mottar hentelapp fra posten og plukker opp pakken på ditt lokale postkontor. Får du ikke hentelapp en uke etter bestilling så ta kontakt med oss.

Vi bruker en sikkerhetsløsning som heter 3D-secure. 3D-secure er en standard som er utviklet av Visa og Mastercard og som går ut på at kortkjøperen må identifisere seg i forbindelse med kortbetaling på internett. For deg som kunde er dette en sikkerhet mot kortbedrageri. Det fungerer slik at du angir kortnummeret ditt som vanlig. Via kryptert kommunikasjon kontrolleres det av kortutstederen via en spesiell sikkerhetsserver. For å kunne verifiere kortopplysningene må du derfor identifisere deg med et passord slik at banken vet at du er deg og ingen annen. Hvordan du identifiserer deg kommer an på hvilket system banken din bruker. Les gjerne om de ulike bankenes system eller ta kontakt med banken din.

Betaling Klarna:
I en fysisk butikk kan du alltid kjenne og klemme på en vare før du betaler. Det synes vi er fint. På den måten er du sikker på at du betaler for det du faktisk vil ha. Klarna faktura fungerer akkurat slik – varen først, og så betale. I tillegg har vi forenklet handelen på nettet ytterligere ved at du kun trenger personnummeret ditt når du skal betale med Klarna. Ved å oppgi personnummeret ditt i kassen, kredittsjekkes du der og da. Kredittsjekken er det Klarna som står for, og har du spørsmål om hvorfor du ikke godkjennes må du ta direkte kontakt med Klarna. Velger du Klarna faktura sendes fakturaen sammen med pakken din. Dersom du har bestilt faktura eller delbetaling gjennom Klarna må alle spørsmål angående dette rettes mot Klarna direkte. Kontaktinformasjon til Klarna finner du på www.klarna.no.

Betaling med Postoppkrav:
Velger du å betale på Posten med Postoppkrav kommer det en tilleggsavgift på 29 kr. Vanlig frakt på 69,- + oppkravsgebyr på 29,- Total fraktkostnad inklusiv avgift kommer tydelig frem i kassen før du betaler. Ved uavhentede pakker ilegges et gebyr på 250,- ( Postens frist for uthenting av varer er ca. 2 – 3 uker ).

Betaling med PayPal:
PayPal er en trygg og enkel metode for å betale og motta betaling på nettet. Ved hjelp av tjenesten kan alle betale slik de ønsker – via kredittkort, bankkontoer, PayPal Smart Connect eller kontosaldoer – uten å dele betalingsopplysninger. Gebyr for å handle med PayPal er kr 0.

Rabattkoder:
Rabattkoder kan ikke kombineres. En kan kun benytte en rabattkode pr handel. Rabattkoden må legges inn i handlekurven, og kan ikke legges til i etterkant. Rabattkoder gjelder en gang pr. Kunde, om ikke annet er spesifisert under tilbudet.

Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker ilegges et gebyr på 250,- ( Postens frist for uthenting av varer er ca. 2 – 3 uker). Falske ordrer vil bli anmeldt. IP- adresse spores opp!

Salgsforbehold

Bad Plans tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider og i våre butikker. Tilbud gjelder så lenge lageret rekker dersom annet ikke er definert.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % Mva.

bottom of page